1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

PNL şi PDL au decis să aibă un candidat unic la Preşedinţie

PNL şi PDL au decis să aibă un candidat unic la Preşedinţie, a anunţat miercuri liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, după discuţia cu liberalii.

28 mai, 2014 | Agerpres

'Am stabilit să avem un candidat unic la Preşedinţie, pe care îl vom stabili pe baza unor cercetări. Am stabilit ca, de mâine, grupurile parlamentare ale noastre vor lucra împreună şi tot de mâine vor începe colaborările în teritoriu pentru a se constitui majorităţi ale celor două partide', a afirmat Blaga la finalul întâlnirii.

Liderul liberal Crin Antonescu a menţionat, la rândul său, că, în urma discuţiei PNL-PDL de miercuri, s-a luat hotărârea de a construi împreună "un proiect care să implice un mare partid de dreapta într-un viitor cât mai apropiat".

'În urma acestor prime discuţii pe care delegaţiile partidelor noastre le-au purtat, în esenţă, am luat hotărârea de a colabora, de a construi împreună un proiect politic solid, de durată, un proiect pentru România. Un proiect care să implice un mare partid de dreapta într-un viitor cât mai apropiat', a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că acest proiect este destinat unei viitoare guvernări comune.

'O construcţie pentru alegerile prezidenţiale, pentru administraţia locală şi pentru alegerile parlamentare, pentru o viitoare guvernare împreună. Există principii şi valori fundamentale care ne unesc. Există elemente programatice, există complementaritate şi există o voinţă politică pe care am exprimat-o şi am confirmat-o, am verificat-o astăzi împreună', a explicat Antonescu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO