1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

News

Poker online, la TV și în Las Vegas - încă 6 șanse pentru români!

Cei care au urmărit show-ul TV Road to Vegas, dar nu au avut până acum curajul de a se înscrie ori șansa de a ajunge în primii 6 jucători la turneele online primesc o veste bună: cei de la 888poker în colaborare cu PokerFest România și cu implicarea B1 TV au anunțat că au dublat campania promoțională! Practic, grație succesului nesperat de mare înregistrat în primele 6 etape săptămânale, organizatorii au decis lansarea a încă șase turnee online, pe același sistem continuat cu câte un show TV. Dincolo de experiența deosebită de a juca poker la TV alături de o vedetă și dincolo de cei 5000 USD garantați împărțiți de cei 6 câștigători din fiecare etapă de turneu online, aceștia au șansa de a câștiga pachetul pentru Las Vegas: cazare, transport și tichet pentru $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em la WSOP 2020.

22 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Așadar, 12 câștigători va avea campania Road to Vegas, în loc de șase, cum se anunțase inițial. Chiar acum se poate juca în turneele online, unde înscrierea se face pe 888poker cu tichet de 10 USD. Primii 6 clasați în fiecare turneu joacă în finala TV, unde se pornește cu număr egal de fise. La finalul timpului stabilit, jucătorul care în show-ul TV are cele mai multe fise se va bucura de accederea în categoria celor care joacă gratis în Las Vegas cu șansă reală pentru premiul garantat de 888.888 de dolari. Pe lângă cei 12, un alt român va face deplasarea în Orașul Luminilor: campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental.

 

Campania inițiată de 888poker împreună cu PokerFest România a fost gândită ca un traseu rapid spre glorie, farmecul pe care pokerul îl poate oferi oricărui jucător, indiferent de experiența sa. Fiind vorba de un joc de abilități și nu doar de noroc, pokerul face spectacol mai ales dacă jucătorii trec printr-o competiție unde cei mai buni (și cei mai inspirați pe moment) ajung să joace în fața unei audiențe mari, așa cum televiziunea poate genera. Show-ul TV expune 6 jucători alături de o vedetă, rezultând pentru privitori un adevărat spectacol de divertisment. Telespectatorii pot deveni însă implicați, căci li se stârnește interesul pentru poker și - de ce nu - pentru visul de a juca pentru un premiu fabulos în Las Vegas, o tentație pentru oricine.

Noile turnee online sunt programate în a doua parte a lunii ianuarie și în luna februarie 2020, iar finalele TV se vor difuza pe 23 și 30 ianuarie, respctiv pe 6, 13, 20 și 27 februarie la B1 TV. Organizatorii au anunțat deja vedetele noilor finale, cel mai rezonant nume fiind Mihai Morar, celebru pentru emisiunile de la TV și de la radio. Se anunța așadar show-uri deosebite, demne de toată atenția. În cele mai multe finale, vedetele vor fi de gen feminin (Oana Radu, Anda Adam, Amma, Roxana Nemeș, Silvia Popescu și Otniela), poate un impuls pentru această categorie mai puțin reprezentată de obicei în poker, dar care se poate impune desigur jucând de la egal la egal cu bărbații.

"Ne bucură interesul românilor față de un astfel de show de poker și suntem singuri că dincolo de cei deja pasionați de acest joc, am atras atenția și altora, dornici de divertisment de calitate. Unii abia acum descoperă farmecul acestui joc, adrenalina partidelor din turnee, în timp ce alții capătă noi experiențe în drumul lor care nu se știe niciodată până unde poate ajunge - iată, cu puțin ajutor din partea noastră, prin prisma acestei campanii, chiar și până la un celebru turneu de poker din Las Vegas", spune Sorin Constantinesc, CEO PokerFest.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO