1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 29 º

News

Poliția a confiscat în doar trei zile peste 8.000 de tone de azotat de amoniu

Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu au fost confiscate de poliţişti, după controale făcute în toată ţara. Cea mai mare cantitate indisponibilizată a fost din Portul Constanţa Sud Agigea, informează Adevarul.

14 aug, 2020 | Adevarul.ro

Au fost verificate operaţiunile cu produse de protecţie a plantelor, ce conţin fosfură de aluminiu sau azotat de amoniu, precum şi condiţiile de păstrare, depozitare, transport şi utilizare de către agenţii economici din raza de competenţă. Obiectivele principale ale acţiunii constau în realizarea şi punerea în practică a unui set de măsuri şi activităţi prin care să se prevină apariţia unor evenimente negative (răniri, accidente sau pagube materiale).

În perioada 12 – 14 august 2020, poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din teritoriu, au făcut verificări de specialitate la nivel naţional, fiind efectuate 51 de controale la agenţi economici ce efectuează operaţiuni cu azotat de amoniu. Astfel, poliţiştii au constatat 11 infracţiuni de nerespectare a regimului protecţiei mediului şi au indisponibilizat 8.453,52 tone azotat de amoniu precum şi 300 litri de deşeuri.

La data de 13 august 2020, poliţişti Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au efectuat un control, în depozitul unei societăţi comerciale din Portul Constanţa Sud Agigea, ce avea ca obiect de activitate manipulare, depozitare şi activitaţi de servicii anexe transporturilor pe apă.


Citiţi mai departe pe adevarul.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO