1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

News

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Preşedinţie. Platformă comună pentru europarlamentare

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa conducerii USL, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PNL, că potrivit hotărârilor Congreselor celor două formaţiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidenţialele din 2014.

13 ian, 2014 | Mediafax

"În ceea ce priveşte protocolul de colaborare, în speranţa noastră uşor naivă de a mai opri discuţiile din media, precizăm că în baza hotărârii Congreselor, candidatul nostru la prezidenţiale este Crin Antonescu", a spus Ponta.

Antonescu: Vom lucra la o platformă comună în USL pentru europarlamentare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa USL, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Victor Ponta, că formaţiunile din USL vor lucra pentru o platformă comună la europarlamentare, indiferent dacă vor candida sau nu pe liste comune.

"Am luat decizia de a lucra la o platformă comună, indiferent că vom participa pe liste separate", a spus Antonescu, referindu-se participarea USL la europarlamentare.

Antonescu a precizat că este vorba despre un program comun, cu poziţii comune în domeniul politicilor europene, pentru susţinerea intereselor României în UE.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO