1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

News

Ponta felicită pe Facebook firmele care plătesc taxe şi le transmite "Ruşine" celor care blochează Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat în concediu în SUA, felicită, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, firmele care ”muncesc şi plătesc taxe cinstit” şi le transmite să le fie ”ruşine” celor care ”fac politică ieftină şi blochează din considerente strict politice Codul Fiscal”.

31 iul, 2015 | ECONOMICA.net

"Felicitări firmelor care muncesc și plătesc taxe cinstit! Felicitări ANAF pentru combaterea evaziunii fiscale! Rușine celor care în ciuda acestor date evidente fac politică ieftină și blochează din considerente strict politice Codul Fiscal și celelalte politici de dezvoltare economică și socială a României", a scris premierul pe Facebook.

Mesajul este scris la finalul unei postări în care Ponta prezintă datele ANAF privind încasările în iulie la buget.

"1. Previzionat în Legea Bugetului (conform discuțiilor cu CE și FMI) - 19,1 miliarde RON; 2. Calculat impact negativ al reducerii neprevăzute a TVA la alimente la 9% - 500 milioane RON (deci au fost previzionate de către "apostolii austerității" venituri de 18,6 milioane RON); 3. Realizat de către ANAF 19,6 MILIARDE RON! (1 miliard RON peste calcule într-o singură lună!)", se arată în postarea premierului.

Premierul Victor Ponta, aflat în concediu în SUA, a anunţat şi joi pe Facebook că datele ANAF privind încasările din TVA au crescut în iunie faţă de aceeaşi lună a anului trecut cu 60 milioane lei, la 5,067 miliarde lei, în pofida scăderii TVA la alimente şi servicii alimentare, de la 1 iunie, la 9%.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO