1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Ponta: Reducerea CAS, obiectivul principal al negocierilor cu FMI, CE şi Banca Mondială

Reducerea contribuţiilor de asigurări sociale (CAS) în baza unui pachet sustenabil de măsuri care să permită această decizie reprezintă obiectivul principal al Executivului în negocierile purtate cu delegaţia Comisiei Europene, a Fondului Monetar Internaţional şi a Băncii Mondiale, a declarat miercuri, în şedinţa de guvern, premierul Victor Ponta.

04 iun, 2014 | Agerpres

'Obiectivul nostru principal în aceste negocieri - şi vă rog pe toţi să sprijiniţi efortul făcut de Ministerul de Finanţe şi de Buget - este să facem această măsură sustenabilă. Să poată să fie aplicată nu doar în acest an, ci în toţii ani care urmează', a spus premierul.

Totodată, Victor Ponta a anunţat o reuniune guvernamentală pentru săptămâna viitoare pe tema concluziilor rezultate în urma discuţiilor cu creditorii internaţionali.

'Vă rog pe toţi miniştri care aveţi sarcini rezultate din acordul cu instituţiile financiare internaţionale - Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială - să aveţi întâlnirile cât mai bine. Marţi, pentru că luni e zi liberă, o să facem o întâlnire de concluzii să vedem în ce stadiu ne aflăm cu fiecare dintre obligaţii şi ce avem de făcut în continuare', a precizat premierul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO