1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

News

Ponta: România are încă un mare handicap faţă de media europeană la reţele broadband şi dezvoltare IT

România are încă un mare handicap faţă de media statelor UE în ceea ce priveşte accesul la reţele broadband şi dezvoltarea sectorului IT, a afirmat, miercuri, premierul Victor Ponta, după discuţia cu Neelie Kroes, vicepreşedinte CE, căreia i-a solicitat sprijin pentru recuperarea acestor decalaje.

30 oct, 2013 | Mediafax

"România are încă un mare handicap de recuperat faţă de media europeană în ceea ce priveşte accesul la reţele de broadband şi în dezvoltarea digitală. Sprijinul din partea Comisiei este esenţial ca România să poată recupera acest handicap", a spus Ponta.

Neelie Kroes, vicepreşedinte al Comisiei Europene responsabil pentru Agenda Digitală, aflată la Bucureşti, a afirmat la rândul său că se bazează pe sprijinul premierului în a-i convinge şi pe colegii din alte state membre de importanţa implementării Agendei Digitale.

Oficialul european a arătat, în context, că rata de şomaj în rândul tinerilor din UE este inacceptabilă, iar Agenda Digitală are drept scop crearea până în 2015 a circa un milion de locuri pentru tineri în industria tehnologiei şi comunicaţiilor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO