1EUR = 4.8430 RON

Finanţe şi bănci

Ponta: Trebuie să respectăm calendarul şi să avem Codul Fiscal aprobat şi promulgat la 1 iulie

Premierul Victor Ponta a făcut vineri un apel către parlamentari şi asociaţiile private să respecte calendarul stabilit pentru Codul fiscal astfel încât documentul să fie aprobat şi promulgat până la 1 iulie.

20 mar, 2015 | Agerpres

'Singurul lucru la care ţin - şi e un apel atât pentru Parlament cât şi pentru asociaţiile private - să respectăm calendarul în aşa fel încât să avem Codul (fiscal-n.r.) aprobat şi promulgat până la 1 iulie, ca pentru prima dată să avem şi noi predictibilitate, să ştie toţi oamenii de la 1 ianuarie, când intră în vigoare, ce reguli se aplică', a spus Ponta la atelierul de Finanţe al Consiliului Naţional al PSD.

Premierul le-a transmis celor prezenţi că la Codul Fiscal şi la cel de procedură fiscală s-a lucrat din 2013, dar că în acest interval au fost trei schimbări de miniştrii la MFP, scrie Agerpres.

'S-a lucrat foarte mult la aceste Coduri. (...) Din 2013 se lucrează. Din păcate a prins trei miniştrii, că aşa e în România: Nu există o meserie mai riscantă decât cea de ministru!', a afirmat premierul, la Palatul Parlamentului.

Ponta a mai spus că în privinţa Codului Fiscal 'cei de la FMI şi de la Comisia Europeană sigur că la început nu vor fi de acord, cum n-au fost de acord nici cu reducerea CAS, nici cu TVA-ul la pâine'.

'Dacă noi dovedim că e sustenabil şi am dovedit până acum, poate fi trecut', a adăugat prim ministrul.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO