1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Ponta: Un conflict politic intern ar fi cea mai mare greşeală în contextul internaţional actual

Un conflict politic intern în actualul context internaţional ar fi cel mai rău lucru care i s-ar putea întâmpla României, a apreciat marţi premierul Victor Ponta, care a precizat că are o colaborare bună cu toţi factorii politici.

16 sep, 2015 | Agerpres

'Relaţia este absolut normală, nu doar cu preşedintele Iohannis, dar şi cu liderii partidelor politice. De ce? Pentru că în condiţii de criză internaţională, cea mai mare greşeală pe care o poate face România este să mai avem o ceartă între noi. (...) Din fericire, într-o situaţie dificilă în jurul nostru, în regiune, direcţia este cea bună şi oamenii văd nişte lucruri care se fac şi care le sunt garantate şi un conflict intern, politic, ar fi cea mai mare greşeală', a declarat Ponta la Antena 3.

În opinia sa, cel mai bun prilej pentru rezolvarea disputelor politice vor fi alegerile alegerile de anul viitor, când decizia le va aparţine cetăţenilor, în prezent fiind nevoie de o bună colaborare între toţi actorii politici, scrie Agerpres.

'Acum suntem aşa, ca o corabie în furtună, şi dacă ne apucăm şi ne batem între noi, nu putem decât să ne facem rău. Cu absolut toţi liderii politici, indiferent de simpatii, antipatii, de interese politice, eu, ca prim-ministru, vreau şi trebuie să colaborez, pentru ca ţara să rămână stabilă şi oamenii să nu aibă de suferit', a mai spus Victor Ponta.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO