1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

News

Popescu, Ministerul Energiei: Încălzirea individuală nu este soluţia care ar trebui promovată în Bucureşti

Încălzirea individuală nu este soluţia care ar trebui promovată în Bucureşti la nivelul anului 2016 - 2017, ci centralizarea, a declarat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Energiei Corina Popescu, într-o conferinţă de specialitate.

15 noi, 2016 | Agerpres

'Au existat nişte costuri care nu au fost recunoscute în totalitate, totul a fost un bulgăre de zăpadă care s-a rostogolit. Ne-am minţit noi pe noi înşine, ceea ce nu este corect. Nu au existat şi nu au apărut modernizări în acest sector sau prea puţin aş putea spune faţă de necesar. Este clar că este un sector în care investiţiile îşi au locul pentru perioada următoare. Pentru Bucureşti chiar nu văd alte soluţii decât cele centralizate şi cele de producţie, cadrul diversificat un pic, dar pe termen scurt şi mediu ELCEN este o soluţie viabilă, restructurat, restructurat şi RADET, să se transforme din regie în societate comercială, să acceseze acele fonduri europene ca să-şi modernizeze reţelele', a spus Popescu.

Corina Popescu a precizat că este bucureşteancă, trăieşte la bloc şi este supărată dacă nu porneşte căldura.

'Sunt mulţi paşi de făcut. Îmi doresc să se întâmple, sunt bucureşteancă, trăiesc într-un bloc, mă încălzesc de la reţeaua de energie termică, sunt supărată că nu porneşte căldura, dar nu cred în soluţiile acelea mici. Ce s-a întâmplat în oraşele mai mici din ţară, în fiecare şi-a implementat încălzire individuală, pentru zonele blocuri din Bucureşti nu cred că este soluţia care ar trebui promovată la nivelul anului 2016 - 2017', a mai arătat secretarul de stat, într-o conferinţă organizată de publicaţia Focus Energetic.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO