1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

Imobiliare

Portland Trust a introdus noi specificaţii tehnice pentru proiectul office J8 Office Park, ajuns la lucrările de realizare a faţadei

Portland Trust, dezvoltator cu un portofoliu de 800.000 mp de spații de birouri și industriale în București, a integrat noi specificații tehnice în proiectul office J8 Office Park, pe care îl dezvoltă în zona Jiului, din București. J8 va avea, la finalizare, o suprafață totală de 46.000 mp închiriabili, al cărui chiriaș principal este compania Ubisoft, care va ocupa 28.000 mp.

30 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Antreprenorul general este Bog'art, care a finalizat recent structura proiectului și a demarat lucrările la fațada ansamblului format din două clădiri. 

Caracteristicile noi de siguranță și sănătate, integrate de Portland Trust în proiectul J8 Office Park, includ:

  • aport de 100% aer proaspăt,
  • un sistem de filtrare avansată și dezinfectarea cu lumină ultravioletă UV-C a aerului proaspăt,
  • lumina ultravioletă UV-C, introdusă în sistemul de ventilație și în lifturi, sterilizează aerul și suprafețele și asigură o protecție ridicată împotriva virusurilor cum este SARS-CoV-2, precum și a altor agenți patogeni,
  • un sistem de acces fără atingere care include recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor, porți automate de acces și intrare în ascensoare, fără a fi nevoie de apăsarea butoanelor. 

„Sănătatea și confortul chiriașilor noștri sunt de o importanță capitală pentru noi, motiv pentru care investim continuu în îmbunătățirea designului și a specificațiilor acestui proiect. Folosim materiale anti-bacteriene și sisteme de ventilare a aerului la standarde medicale, pentru a ne asigura că toți angajații firmelor care vor lucra în clădirile J8 vor avea totală încredere în mediul în care își desfășoară activitatea", spune Iain Seller, Șeful Departamentului de Construcții al Portland Trust.

Proiectul J8 Office Park este programat pentru a fi finalizat în vara lui 2021 iar noul proiect de birouri e dotat și cu stații de încărcare pentru vehicule electrice și o zonă de stocare securizată pentru 200 de biciclete, dotată cu vestiare și dușuri.

De obicei, Portland Trust dezvoltă în parteneriat cu ARES Management Corporation, un manager global de investiții și active alternative autorizat de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din SUA, care administrează active în valoare de aproximativ 145 miliarde de dolari și are peste 900 de angajați. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO