1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

Imobiliare

Portland Trust a primit certificarea BREEAM Outstanding pentru Expo Business Park, dezvoltat în 2019, în zona Expoziției

Dezvoltatorul Portland Trust a obținut certificarea BREEAM cu calificativul "OUTSTANDING", cel mai mare din piața imobiliară pentru proiectul office Expo Business Park de 40.000 mp din zona Expoziției.

17 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Totodată, dezvoltatorul a inaugurat o statuie turnată în bronz cu o înălțime de patru metri, intitulată Aviatorii, amplasată în fața proiectului Expo Business Park, din București și menită să celebreze rolul aviației în impulsionarea legăturilor de afaceri globale de-a lungul ultimului secol. 

De altfel, Expo Business Park este situat pe Strada Aviator Popișteanu, al cărei nume provine de la pilotul de vânătoare Alexandru Popișteanu, care a luptat și a murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Alte câteva străzi din zona Expoziției poartă numele unor aviatori români. 

Sculptura reprezintă doi oameni de afaceri, care zboară în formație, iar corpurile lor sunt asemănătoare ca formă cu avioanele vechi și este realizată de artistul britanic Colin Spofforth, autorul statuii Voluntarii, care marchează identitatea complexului de birouri Oregon Park. În Europa de Est, a realizat lucrări, precum The Winged Lion, în Praga, și The Six White Mice, în Bratislava.

Activă în România și Republica Cehă, compania a realizat o gamă largă de proiecte imobiliare, de la supermarketuri și centre comerciale regionale, la clădiri de birouri și parcuri industriale și logistice în Republica Cehă și în București, România. Portland Trust a construit până în prezent peste 800.000 metri pătrați închiriabili de spații comerciale noi. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO