1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 15 º

News

Posturile pentru care se fac acum angajări pe salarii 3.000 de lei "în mână"

Economica vă spune care sunt locurile de muncă vacante în această perioadă în ţara noastră, plătite cu salarii de circa 3.000 de lei net lunar. Iată posturile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

17 feb, 2018 | ECONOMICA.net

Consultant vânzări, vorbitor de germană

Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de germană, ştie să lucreze la PC, are abilităţi de comunicare şi relaţionare cu clienţii, de organizare şi e orientat către rezolvarea problemelor. Compania oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete de 3.000 de lei lunar, bonus lunar, iar după trei ani de muncă în firmă, salariatul primeşte cadou PC-ul la care lucrează.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Asistent manager

Un grup naţional de laboratoare de analize medicale angajează asistent manager pentru clinica din Bucureşti, pe salarii nete de 3.000 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are minimum un an experienţă în administraţie, domeniul economic sau resurse umane, ştie să lucreze la PC, are abilităţi de comunicare, putere de muncă, rezistenţă la stres şi permis de conducere categoria B.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Şef atelier electric

Te califici pentru acest post dacă poţi coordona o echipă, cunoști în detaliu domeniul instalațiilor electrice, ai experiență, studii superioare și calificare în domeniu.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete de 2.800 de lei pe lună (adică 4.800 de lei brut lunar), tichete de masă în valoare de 15 lei fiecare, contract pe perioadă nedeterminată, loc de muncă stabil.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

Tehnician service

O multinaţională angajează tehnicieni service pe salarii nete lunare de 3.000 de lei.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de mecanică, hidraulică, circuite electrice, senzori, cuplaje, resetări soft plăci, module WiFi.
Angajatorul oferă celor selectaţi pe acest post salarii nete de 3.000 de lei pe lună, la care se adaugă tichete de masă şi al 13-lea salariu. 
În perioadele în care angajaţii vor fi detaşaţi la sucursalele din Europa ale angajatorului vor avea venituri nete de 2.000 de euro pe lună.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lucrători calificaţi în construcţii

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, cunoaşte domeniul construcţiilor, e responsabil, serios, punctual, ordonat. Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi pe acest post salarii nete de 3.000 de lei, bonusuri de performanţă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, stabilitate la locul de muncă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO