Posturile pentru care se fac angajări pe salarii de la 4.500 de lei la 10.000 de lei net: director tehnic sisteme de securitate, arhitect, inginer, Business Development Representative

Salariile oferite pentru postul de Business Development Representative se ridică la circa 6.000 de lei net lunar, postul de director tehnic de sisteme de securitate e ofertat cu salarii de la 4.500 de lei la 5.000 lei net lunar, iar arhitecţii şi inginerii coordonare atelier confecţii metalice sunt recrutaţi pe salarii de aproape 10.000 de lei net lunar, conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.
Ion Dobreanu - sâm, 07 ian. 2023, 16:05
Posturile pentru care se fac angajări pe salarii de la 4.500 de lei la 10.000 de lei net: director tehnic sisteme de securitate, arhitect, inginer, Business Development Representative

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă şi salariile oferite de angajatori.

Business Development Representative recrutat în Bucureşti pe salarii nete de 6.000 de lei lunar de către firma Pynbooking.

Pynbooking, o firmă cu capital autohton care dezvoltă sistemele software pentru industria ospitalităţii, caută candidatul potrivit pentru postul de Business Development Representative care să vândă soluții de Software as a Service (SaaS) către companii din industria HoReCa la nivel naţional şi internaţional.
Pentru acest post angajatorii caută un candidat care are cunoştinţe solide de engleză, cu experienţă în vânzări business-to-business (B2B), cu bune abilităţi de persuasiune, cu excelente abilităţi de comunicare şi care e pasionat de tehnologie, aplicaţii, automatizări.
Angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest post salariu fix de 6.000 de lei net lunar, comision variabil în funcție de rezultate şi tichete de masă, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Director tehnic sisteme de securitate recrutat în Bucureşti de firma de securitate Ok Guard pe salarii nete cuprinse între 4.500 de lei şi 5.000 lei net în perioada de probă, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Se califică pentru acest post abolvenţii de studii superioare cu profil tehnic, cu atestat de inginer sisteme de securitate şi care au minimum doi ani experienţă în instalarea şi întreţinerea sistemelor de detecţie şi stingere incendiu, efracţie, CCTV, control acces, interfonie şi videointerfonie.

Arhitect şi inginer coordonare atelier confecţii metalice, recrutaţi în Bucureşti de firma Brass&Wood Design pe salarii de circa 9.900 de lei net (2.000 de euro net lunar), conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Firma Brass&Wood Design angajează şi pe postul de lăcătuş cu experienţă în confecţii metalice pe salarii de circa 5.900 de lei net lunar (1.200 de euro).
Cu salarii nete de 5.000 de lei sunt ofertaţi instalatorii şi montatorii de tubulatură, cu studii medii şi cel puţin doi ani experienţă în montarea conductelor de ventilație, recrutaţi de firma Hospital Technical Solutions în Bucureşti şi Timişoara, potrivit anunţurilor de angajare consultate de Economica.net.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat principalii indicatori financiari. Astfel, grupul a raportat pentru anul......
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...