1EUR = 4.8590 RON

Extern

Poţi să cumperi cetăţenia americană, australiană sau neo-zeelandeză. Cât costă

Peste 9.000 de chinezi au primit visa de investitor în  SUA, anul trecut, şi cererile vor creşte în acest an. Viza de investitor EB-5 oferă posibilitatea de a obţine cetăţenia americană, dacă  imigrantul investeşte anumite sume în State, potrivit Business Insider.

22 mar, 2015 | ECONOMICA.net

Statele Unite ar putea creşte numărul de green card oferite chinezilor în acest an, până la 14.000. Cererea este mare, căci tot mai mulţi chinezi cu dare de mână solicită posibilitatea de a investi în SUA. Administraţia americană este interesată ca imigranţii să finanţeze afaceri şi să creeze locuri de muncă mai ales în zonele rurale cu şomaj mare.

Cartea verde este primită de chinezii care investesc cel puţin 500.000 de dolari în zonele rurale şi cel puţin un milion de dolari în alte regiuni, cu condiţia ca investiţia să creeze 10 locuri de muncă full-time. Cartea verde oferă posibilitatea de a obţine cetăţenia americană, potrivit Business Insider.

Chinezii abia aşteaptă să-şi părăsească ţara natală şi ar investi mai ales în afaceri imobiliare. Australia, Noua Zeelandă, Spania, Portugalia şi Cipru au anunţat programe similare de atragere a imigranţilor chinezi.

Pentru a obţine un permis de rezidenţă în Spania şi Portugalia este necesară o investiţie de 500.000 de euro iar în Cipru de 300.000 de euro.

Străinii care investesc cel puţin patru milioane de dolari australieni vor primi viza de investitor în Australia.

China este cea mai mare sursă de imigranţi din lume, cu aproape 60 de milioane de deţinători de vize în SUA, Canada, Australia şi Singapore, printre cele mai căutate ţări, potrivit Business Insider. Pe de altă parte, doar 850.000 de străini au vize de lucru in China.
 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO