1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

News

Președintele Iohannis: Plata ratelor va fi suspendată 9 luni. Rectificare bugetară de urgență pentru bani la sănătate și șomaj tehnic

Președintele Klaus Iohannis a ieșit azi să confirme că plata ratelor bancare va fi suspendată la cerere în următoarele 9 luni. Firme și persoane fizice. El a mai vorbit de o rectificare bugetară de urgență pentru suplimentarea bugetului Sănătății și pentru plata șomajului tehnic de către stat. 

25 mar, 2020 | ECONOMICA.net
Declarația președintelui Klaus Iohannis: Se conturează o rectificare bugetară care se face în această stare de urgență pe două paliere. Alocăm mai mulți bani pentru sănătate. Este nevoie de oameni și de bani. A doua se referă la românii care nu mai pot merge la serviciu. Este nevoie de bani pentru a veni în sprijinul oamenilor care intră în șomaj tehnic. Guvernul este pregătit ca mâine să dea OUG care permite amânarea plății ratelor la bancă pentru persoane fizice și pentru firme. Ratele pot fi amânate până la finalul acestui an. Speranța noastră e că economia își va revemni până atunci. Criza se va termina. Când criza sanitară se termina vrem să repornim economia și să revenim la o viață normală.
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO