1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

News

Premieră în retail: Caravana Lidl merge în toată ţara ca să recruteze peste 500 de oameni

Lidl România demarează la nivel naţional o campanie inedită de recrutare: caravana companiei va ajunge în toate oraşele din ţară în care deţine magazine, pentru a aduna candidaturi de la cei interesaţi să muncească în cadrul retailerului german. Compania pune la bătăie peste 500 de locuri de muncă. 

15 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Din 15 martie 2017 până în luna octombrie, „Caravana de locuri de muncă la Lidl” se va opri în parcările a 88 de magazine ale retailerului din 39 de judeţe. Punctul de pornire este Capitala, unde "autobuzul cu locuri de muncă" va staţiona în parcarea a 14 magazine în zile diferite, pe parcursul lunilor martie şi aprilie.

Caravana va porni pe 15 martie de la magazinul Lidl de pe Bulevardul Timișoara din Capitală şi va ajunge la alte 13 magazine din București. În aprilie, caravana va fi prezentă în Ilfov și Călăraşi. În mai, "autobuzul cu locuri de muncă" va vizita judeţele Constanța, Tulcea, Ialomița, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Iași și Botoșani.

Programul integral al “Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe cariere.lidl.ro.

„Caravana de locuri de muncă la Lidl” se adresează tuturor celor interesaţi de o carieră în retail, prezentându-le beneficiile, avantajele și condițiile de lucru oferite de Lidl România.

Printre beneficiile pe care le primesc angajaţii Lidl se numără cursuri, programe și traininguri de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală. 

„Anvergura acestui proiect de recrutare îl face unic în România în domeniul resurselor umane. El a fost conceput luând în calcul oferta de joburi a companiei noastre, variată și adecvată unei multitudini de etape din carieră. Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de muncă. Ținând cont de investiția constantă în îmbunătățirea proceselor și a programelor dedicate angajaților, Caravana de joburi Lidl se aliniază perfect cu misiunea companiei noastre”, a afirmat Mihaela Anca, manager al Departamentului de Resurse Umane al Lidl România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO