Premieră: „Sume cadou” de la RCS & RDS pentru clienţii noi, la portarea din altă reţea şi contractarea unui pachet fix-mobil

Compania de cablu RCS & RDS derulează o campanie promoţională prin care le oferă recompense în bani clienţilor noi care vin cu numărul de mobil din altă reţea şi care încheie contracte pentru mai multe servicii ale companiei. Bonusurile pot ajunge la 300 de lei şi pot fi folosite pentru achiziţionarea de telefoane din oferta Digi Mobil.
Economica.net - joi, 15 sept. 2016, 07:17
Premieră:
Astfel, clienţii Digi Mobil care portează numărul din altă reţea şi optează pentru unul dintre abonamentele Optim (de la 2 la 5 euro) vor putea cumpăra smartphone-uri 4G din oferta Digi Mobil cu avans zero, fără să facă vreo plată la momentul contractării serviciilor.
 
Cum sună oferta companiei:
 
„Noii clienti care contracteaza Optim Nelimitat (tarif de 4,84 euro/luna, TVA inclus), Optim 2 (tarif de 1,94 euro/luna, TVA inclus), Optim 3 (tarif de 2,90 euro/luna, TVA inclus) sau Optim 5 (tarif de 4,84 euro/luna, TVA inclus), primesc la abonare sume cadou de pana la 120 lei, cu care pot achita contravaloarea avansului pentru orice telefon mobil din oferta Digi Mobil:
 
– pana la 50 lei pentru contractarea serviciului, in functie de abonamentul ales (Optim 2 ~ 30 lei, Optim 3 ~ 40 lei, Optim 5 si Nelimitat ~ 50 lei)
– 50 lei daca vin la Digi Mobil cu numar de abonament din alta retea
– 25 lei daca vin la Digi Mobil cu numarul de cartela din alta retea
 
La aceste sume cadou, Digi adauga inca 20 lei daca noul abonat opteaza si pentru factura electronica.”
 
Rămâne valabilă oferta anunţată anterior de Digi Mobil privind traficul de date: până la 30 GB în reţeaua 4G şi până la 10 GB în reţeaua 3G. Abonamentele mobile la RCS & RDS oferă şi acces promoţional gratuit la serviciul VoD Digi Play.
 
Mai departe, clienţii noi ai RCS & RDS care optează pentru mai multe servicii ale companiei pe aceeaşi factură pot primi sume cadou de până la 180 de lei, care pot fi cumulate cu recompensa de până la 120 de lei primită de la Digi Mobil. Bonusul de până la 300 de lei poate fi folosit ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achiziţionarea unui smartphon din oferta Digi Mobil. Dacă suma depăşeşte valoarea avansului, clientul poate folosi banii rămaşi pentru avansul pentru un al doilea telefon, dacă alege încă un abonament Digi Mobil.
 
Cum arată bonusurile pentru clienţii noi care contractează mai multe servicii pe aceeaşi factură:
 
– 50 de lei pentru televiziunea digitală (tarif 28,06 lei/lună)
– 40 de lei pentru televiziunea analogică sau pentru televiziunea prin satelit (24,19 lei/lună, respectiv 14,52 lei/lună)
– 90 de lei pentru internet fix de 1000 Mbps (45 lei pe lună)
– 70 de lei pentru net fix de 500 Mbps (39 lei/lună)
– 50 de lei pentru internet pentru acasă de 300 Mbps (38 lei/lună)
– 10 lei, respectiv 20 de lei pentru abonamentele de telefonie fixă (5 lei sau 11 lei pe lună)
 
Pentru abonamentele de 1000 Mbps şi 500 Mbps, RCS & RDS oferă gratuit şi router Wi-Fi AC 1200.
Oferta la portare are sens la RCS & RDS, având în vedere că grupul a atras, în 2015 şi 2016, cei mai mulţi clienţi prin portare dintre operatorii din România, potrivit datelor ANCOM.
 
Oferta de toamnă, valabilă până pe 15 octombrie, este răspunsul RCS & RDS la campaniile lansate recent de principalii competitori. Telekom România promovează pachetele de servicii convergente fix-mobil printr-o campanie adresată familiilor, mizând pe extinderea reţelei de fibră optică, net 4G şi conţinut TV exclusiv – în special fotbal european. Orange, nou-venit pe piaţa serviciilor fixe, a lansat recent pachetele fix-mobil în 90 de oraşe la nivel naţional şi mizează pe reduceri semnificative pentru clienţii actuali ai serviciilor de telefonie mobilă de la Orange.
Te-ar mai putea interesa și
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței, care se alătură președintelui autorității, Bogdan Chirițoiu, și vicepreședintelui Dan Pascu, informează instituția prin......
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis astăzi către Agenţia Naţională pentru Achiziţii ...
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut mai devreme în acest an. Suntem încă în aprilie, în timp ce o faimoasă ...
Hisky le oferă reduceri la biletele de avion românilor care își reînnoiesc viza pentru Statele Unite ale Americii
Hisky le oferă reduceri la biletele de avion românilor care își reînnoiesc viza pentru Statele Unite ale Americii
Transportatorul aerian HiSky anunță că se alătură campaniei de includere a țării noastre în programul Visa Waiver, ...