1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

Premierul Cioloş renunţă la neutralitatea politică şi participă miercuri la Consiliul Naţional al PNL, iar duminică la miting

Premierul Dacian Cioloş va participa la Consiliul Naţional al PNL care va avea loc miercuri, la Palatul Parlamentului, el fiind aşteptat de liberali şi la mitingul care ca avea loc la sfârşitul săptămânii, au declarat, pentru Mediafax, surse din PNL.

01 noi, 2016 | Mediafax

Consiliul Naţional al PNL a fost convocat pentru a valida decizia BPN de a-l desemna pe Dacian Cioloş candidat pentru postul de premier, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, scrie Mediafax.

Potrivit surselor citate, prim-ministrul a confirmat participarea şi la mitingul PNL de la sfârşitul acestei săptămâni. Mitingul va avea loc duminică, ora 17.00, în condiţiile în care, sâmbătă, şeful Executivului este la Riga (Letonia) unde participă la cea de-a 5-a reuniune a şefilor de guverne din statele Europei Centrale şi de Est şi China.

Oficial, liberalii s-au rezumat la a spune, la momentul anunţării mitingului, că s-ar bucura dacă Dacian Cioloş ar fi prezent, iar preşedintele partidului, Alina Gorghiu, a susţinut că premierul are un mandat de dus la bun sfârşit însă i-ar plăcea să participe şi la activităţile de campanie ale PNL, când agenda îi permite.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO