1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Finanţe şi bănci

Premierul, despre lista ANAF: Dacă au fost greşeli trebuie să şi le asume şi să le corecteze

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală trebuie să îşi asume şi să corecteze eventualele greşeli privind lista cu persoanele fizice care figurează cu restanţe mai mari de 1.500 de lei, a declarat premierul Dacian Cioloş, joi, la Realitatea TV.

20 mai, 2016 | Agerpres

'Eu, personal, ca prim-ministru nu am fost consultat de ANAF atunci când a decis să publice această listă. Ştiu că obiectivul lor a fost să asigure transparenţă totală, să pună la dispoziţie toate informaţiile. Orice cetăţean e contribuabil, indiferent dacă e personalitate sau nu. Dacă au fost greşeli legat de modul cum au fost puşi pe listă unii sau nu, sunt greşeli pe care trebuie să şi le asume şi să le corecteze ANAF-ul', a spus Cioloş, întrebat cine este vinovat pentru greşelile din lista cu restanţierii persoane fizice publicată de Agenţie.

Premierul a mai spus că mizează pe transparenţă în privinţa utilizării fondurilor publice şi pe transparenţă decizională. 'Încă de la începutul mandatului acestui Guvern am fost foarte clar că vom merge pe transparenţă în ce priveşte utilizarea fondurilor publice, pe transparenţă decizională şi, în acest cadru şi în acest context, trebuie luată şi această decizie a ANAF-ului', a adăugat Cioloş.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO