1EUR = 4.7274 RON | Bucureşti 30 º

News

Premierul Grindeanu a solicitat Ministerului Transporturilor şi CNAIR asumarea în scris a unor termene de finalizare a lucrărilor în derulare

Premierul Sorin Grindeanu a solicitat, joi, Ministerului Transporturilor şi CNAIR monitorizarea proiectelor de infrastructură şi asumarea în scris a unor termene de finalizare a lucrărilor în derulare. 

16 mar, 2017 | Agerpres

Prim-ministrul Sorin Grindeanu i-a convocat, joi, la Palatul Victoria, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi pe directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, cei doi prezentând stadiul proiectelor de infrastructură asumate prioritar în programul de guvernare.

'Premierul a solicitat monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în prezent în derulare şi asumarea în scris, de către minister şi CNAIR, a unor termene de finalizare', se arată într-un comunicat al Guvernului transmis AGERPRES. 

Executivul subliniază că premierul intenţionează organizarea, la sediul Guvernului, a unor şedinţe lunare de progres, pentru monitorizarea stadiului proiectelor de infrastructură. Astfel, monitorizarea se va face sub directa coordonare a prim-ministrului Sorin Grindeanu.

La întâlnire a mai participat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Aurelian Flori.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO