1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Extern

Premierul May susţine că liderii G20 îi vor cere preşedintelui Trump să readere la Acordul Climatic de la Paris

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat vineri după-amiază că liderii ţărilor G20 îl vor îndemna pe preşedintele Donald Trump să renunţe la decizia sa de a scoate Statele Unite din Acordul Climatic de la Paris, transmite Reuters.

07 iul, 2017 | News.ro

De asemenea, aceasta şi-a exprimat speranţa că există o posibilitate ca Statele Unite să readere la Acordul Climatic de la Paris în urma summitului G20 de la Hamburg.

"Sper că vom putea să găsim o cale pentru a reveni în acordul de la Paris... cred că este o posibilitate. Noi nu renegociem acordul de la Paris. Asta e clar. Dar vreau să văd că americanii caută metode pentru a readera", a declarat prim-ministrul britanic într-o intervenţie pentru BBC.

Anterior, May şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la decizia preşedintelui Trump de a retrage Statele Unite din Acordul Climatic de la Paris.

Premierul Marii Britanii nu este singura care vrea să atragă atenţia asupra greşelii comise de Donald Trump cu privire la acordul de la Paris. Rusia, China, India şi Brazilia i-au îndemnat pe liderii ţărilor de la summitul G20 să sprijine implementarea Acordului Climatic de la Paris, după ce acesta a fost respins de către preşedintele SUA.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a declarat că liderii ţărilor G20 îi vor transmite preşedintelui Donald Trump că ar trebui să joace un rol cheie în combaterea încălzirii globale, după ce a provocat controverse prin retragerea din acordul de la Paris.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO