1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Premierul şi miniştrii vor avea lunea viitoare o nouă întâlnire pe tema bugetului pe 2016

Premierul Dacian Cioloş va avea lunea viitoare o nouă întâlnire cu membrii Cabinetului, pentru a discuta pe tema bugetului pe 2016.

19 noi, 2015 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al Guvernului remis Agerpres, decizia a fost luată în cadrul şedinţei Executivului de joi, în care s-a discutat 'stadiul pregătirii bugetului pentru anul 2016'.

'Ministrul de Finanţe, Anca Dana Dragu Paliu, a fost invitată să prezinte situaţia actuală şi să înceapă de urgenţă discuţiile cu ministerele pentru a veni cu o primă propunere de proiect de buget în perioada imediat următoare. Primul-ministru a decis organizarea unei noi întâlniri cu membrii Guvernului luni după-amiază, pentru a discuta aspecte ale bugetului', anunţă sursa citată.

La începutul şedinţei Executivului de joi, premierul Dacian Cioloş i-a solicitat ministrului de Finanţe să facă sâmbătă, la reuniunea informală a Guvernului, o primă prezentare a proiectului de buget pentru 2016.

'E important pentru mine să mergem repede cu acest proiect de buget şi împreună să lansăm şi planul de măsuri care decurg din programul de guvernare, pe care să le legăm de proiectul de buget, să existe o coerenţă între bugetul pe care îl pregătim pentru mandatul pe care îl avem şi planurile de măsuri sectoriale', a spus Cioloş.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO