1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Premierul Tudose s-a întâlnit cu reprezentanţii Lockheed Martin. Discuţiile au vizat transferul de tehnologie pentru F16

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri o întâlnire cu reprezentanţii companiei Lockheed Martin, pentru a discuta despre transferul de tehnologie la cele mai înalte standarde pentru avioanele F16, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

30 aug, 2017 | Agerpres

Conform surselor citate, la întâlnire au fost prezenţi Jonathan Hoyle, vicepreşedinte al companiei Lockheed Martin, şi secretarul de stat în MApN Mircea Duşa.

Discuţiile între oficialii români şi reprezentanţii Lockheed Martin pentru transfer de tehnologie la cele mai înalte standarde sunt 'foarte avansate'. La întâlnire s-a discutat şi despre producţia de camioane şi despre modernizarea companiei Romaero, au precizat sursele citate.

Şi ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, s-a întâlnit marţi cu o delegaţie a companiei americane Lockheed Martin, discuţiile axându-se în principal pe o posibilă colaborare cu industria naţională de apărare, după cum a informat MApN într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit comunicatului, reprezentanţii companiei americane, specializată în cercetarea, dezvoltarea, producţia şi integrarea tehnologiilor avansate din domeniul militar, au prezentat oportunităţile de cooperare industrială şi propuneri de colaborare cu industria naţională de apărare. La rândul lor, oficialii români au detaliat cele opt programe esenţiale de înzestrare a Armatei României, dar şi alte intenţii privind dezvoltarea de noi tehnologii militare în ţara noastră, se menţiona în comunicatul MApN.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO