Ungureanu l-a numit pe Dragoş Doroş secretar de stat la Ministerul Finanţelor

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a numit, marţi, pe Dragoş Doroş în funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice.
Economica.net - mar, 17 apr. 2012, 18:35
Ungureanu l-a numit pe Dragoş Doroş secretar de stat la Ministerul Finanţelor

Acesta ocupă astfel funcţia lăsată liberă de Dan Lazăr, care a demisionat din postul de secretar de stat în MFP, după ce a devenit prorector la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Dragoş Doroş a mai lucrat în Ministerul Finanţelor, ca şef al Direcţiei Legislaţie şi Impozite.

 

Cine este Dragoş Doroş

Din noiembrie 2010, Dragoş Doroş este partener la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanţă Fiscală – jucător de top din piaţa avocaţială din România.

În noiembrie 2010, NNDKP Consultanţă Fiscală anunţa consolidarea echipei prin cooptarea lui Dragoş Doroş, în calitate de partner.

Experienţa lui Dragoş Doroş s-a consolidat pe arii ale consultanţei fiscale, precum: structurarea investiţiilor şi planificarea fiscală, due dilligence fiscal, asistenţă în timpul proceselor de audit fiscal (inclusiv asistenţa în etapele administrative ulterioare) în domenii precum energie, transporturi, tranzacţii imobiliare.

Anterior poziţiei la NNDKP, Dragoş Doroş a fost director al departamentului Legislaţie şi Impozite Directe din Ministerul Finanţelor Publice.

În cadrul Ministerului Finanţelor Publice Dragoş Doros a coordonat echipa tehnică alocată redactării şi modificării Codului Fiscal şi a Normelor de Aplicare pe partea de impozite directe, a negociat convenţiile de evitare a dublei impuneri şi alte tratate internaţionale având componentă fiscală. De asemenea, a participat la comisiile de dialog social şi la negocierile pe care statul român le-a avut cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, dar şi la reuniuni de lucru ale Uniunii Europene şi ale Organizaţiei de Cooperare şi Dezvoltare Economică pe probleme de taxare internaţională şi cooperare administrativă.

Te-ar mai putea interesa și
36% dintre români folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi – studiu
36% dintre români folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi – studiu
Aproximativ 36% dintre români folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi, iar 71% consideră esențială bateria de mare capacitate, potrivit unui studiu realizat de Xiaomi în perioada martie-aprilie......
Bosch ar putea anunţa noi concedieri
Bosch ar putea anunţa noi concedieri
Bosch, cel mai mare furnizor mondial de componente auto, a avertizat joi asupra unor noi reduceri de costuri şi de personal, ...
Ajutorul american blocat în Congres „nu va putea să schimbe nimic” pe front, susţine Kremlinul
Ajutorul american blocat în Congres „nu va putea să schimbe nimic” pe front, susţine Kremlinul
Ajutorul militar pentru Ucraina, blocat în Congresul american de mai multe luni de zile şi care ar urma să fie supus la ...
Acordul pentru deminare în Marea Neagră între Turcia, România şi Bulgaria, în continuare neratificat de Ankara – surse
Acordul pentru deminare în Marea Neagră între Turcia, România şi Bulgaria, în continuare neratificat de Ankara – ...
Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă ...