1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

News

Presa, dată afară de la şedinţa Comisiei juridice. Surse: E o discuţie preliminară pe OUG 13 şi 14

Preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea, a cerut, miercuri, ca presa să părăsească şedinţa, pentru ca deputaţii să poarte o serie de "discuţii tehnice", fără a anunţa însă ordinea de zi suplimentară. Potrivit unor surse parlamentare, deputaţii au început o dezbatere preliminară asupra OUG 13 şi 14, Nicolicea dorind ca cele două să fie discutate separat, scrie News.ro.

15 feb, 2017 | News.ro

Şedinţa Comisiei juridice de miercuri a început cu o serie de amânări, printre care iniţiativa cetăţenească de modificare a Constituţiei, pe tema familiei, şi OUG privind organizarea şi funcţionarea DIICOT.

La finalul acestor discuţii, preşedintele comisiei, Eugen Nicolicea, a solicitat ca presa să părăsească sala de şedinţe, motivând că vor avea loc discuţii "tehnice" între deputaţii jurişti.

Potrivit unor surse parlamentare, deputaţii au început, la cererea PSD, o discuţie pe tema Ordonanţelor de Urgenţă 13 şi 14, fără însă a urma şi adoptarea unui raport.

Nicolicea a invocat argumente constituţionale pentru ca cele două ordonanţe să fie dezbătute separat, mai întâi adoptând OUG 14, care abrogă OUG 13, iar apoi să fie decisă calea de urmat pentru legea de aprobare a OUG 13, aflată şi ea în procedură parlamentară. Citeşte mai departe pe News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO