1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

News

PRESSONE: Strategul Darius Vâlcov a plagiat cel puţin 50% din teza sa de doctorat în economie

Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, a plagiat mai mult de jumătate din teza de doctorat pe care a susținut-o în 2008 la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori (FFABBV) din cadrul Academiei de Științe Economice din București, scrie pressone.ro.

19 feb, 2019 | PRESSONE

După analizarea lucrării, putem prezenta dovezi de plagiat pentru mai bine de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei. Sursele originale pe care le-am identificat sunt exclusiv cărți de economie, care nu sunt disponibile online, scrie pressone.ro.

Conducătorul de doctorat al lui Darius Vâlcov este profesorul Emil Negrea de la FFABBV, care între timp s-a pensionat. Darius Vâlcov nu a răspuns la telefon și nici la mesajul prin care i-am solicitat un punct de vedere referitor la teza sa de doctorat din 2008.

Șapte ani au durat studiile doctorale ale omului care astăzi concepe strategii economice pentru Guvernul României. Vâlcov s-a înscris la doctorat în 2001, când România se afla la începutul perioadei de preaderare la Uniunea Europeană (UE).

Această informație devine relevantă când citim titlul tezei sale: "Perfecționarea managementului financiar al întreprinderii în perspectiva aderării României la Uniunea Europeană". Citeşte articolul integral pe pressone.ro.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO