1EUR = 4.8393 RON

Turism

Preţul, principalul factor de care ţin seama românii în alegerea unui hotel - studiu

Principalul factor în alegerea unui hotel este pentru 54% dintre români preţul, însă turiştii din ţara noastră nu sunt dispuşi să renunţe la condiţii confortabile, 19% dintre ei aşteptându-se la un serviciu de nivel înalt din partea personalului hotelului, reiese dintr-un studiu momondo.ro.

18 iul, 2017 | Agerpres

Potrivit unui studiu realizat de motorul de căutare în acest an, 26% dintre călătorii români iau în considerare recenziile hotelului.

'Ca regulă, observaţiile mult mai obiective sunt publicate pe reţelele unor terţe părţi mai degrabă decât pe site-ul hotelurilor. În acest caz, comentariile cu fotografii şi informaţiile actualizate despre opţiunile disponibile din cadrul hotelului sunt deosebit de valoroase. Opiniile vizitatorilor pot diferi semnificativ una de cealaltă, dar, în acelaşi timp, conţin informaţii esenţiale (meniul pentru micul dejun, traficul de internet al conexiunii Wi-Fi)', se menţionează în comunicat.

Chiar şi în cadrul categoriei de preţ afişate, lista serviciilor incluse în costul cazării poate varia. Opţiunea de rezervare cu posibilitatea rambursării costurilor este de obicei cu 5-10% mai scumpă decât rezervarea standard, dar datorită acesteia există o oportunitate de a economisi pe termen lung.

'Noi, la momondo, credem că oricine este curios să descopere lumea o poate face în mod independent, fără să fie nevoie de un buget mare pentru asta. Dacă plănuieşti călătoria fiind bine informat, credem că deja ai câştigat curaj, timp şi o experienţă memorabilă de partea ta. În continuarea acestui imbold, pe care echipa momondo îl oferă în permanenţă călătorilor din România şi din lumea întreagă prin selectarea celor mai bune oferte şi recomandări de călătorie, am lansat campania care premiază călătorii care fac rezervare la hotelul dorit cu o vacanţă fără griji şi limite geografice', a declarat Mircea Giurcă, reprezentatul momondo în România.

www.momondo.ro este un motor de căutare independent şi gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri şi închirieri auto la nivel global. momondo are birourile în Copenhaga şi este prezent pe 35 de pieţe internaţionale. Aplicaţiile momondo pentru mobil sunt disponibile gratuit pe iPhone si Android.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO