1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Finanţe şi bănci

Prima asigurare CASCO din România care acoperă toate riscurile

OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează prima asigurare auto facultativă (CASCO) de tipul All Risks de pe piața asigurărilor din România.

01 oct, 2012 | ECONOMICA.net

VIVA CASCO acoperă toate riscurile (All Risks) ce pot provoca daune unui autovehicul. Pe lângă riscurile acoperite de o poliţă obșinuită, precum furt sau riscuri catastrofale, VIVA CASCO acoperă daunele produse în urma unui eveniment ale cărui urmări negative nu sunt sesizabile la momentul producerii, daune urmare a accidentelor de circulație în afara drumurilor publice, daunele produse de autor necunoscut, vandalism, avarii la elementele vitrate, daune produse din vina unui asigurat cu o poliță RCA valabilă şi altele, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

De asemenea polița VIVA CASCO asigură echipamentele suplimentare montate pe autovehicule, roți de rezervă și scule din dotarea standard, aparținând acestora.

„Segmentul CASCO a înregistrat scăderi succesive în ultimul an și cu toate acestea continuă să dețină o pondere importantă în portofoliul total al pieței asigurărilor, de peste 20%. Ne dorim revitalizarea, împrospătarea acestui segment, prin introducerea unui produs nou, revoluționar pe piață. VIVA CASCO, reprezintă o premieră pentru industria asigurărilor din România și suntem mândrii că OMNIASIG Vienna Insurance Group este prima companie care oferă acest produs cu avantaje superioare multiple pentru clienții săi: acoperire completă pentru autovehicule prin despăgubirea tuturor riscurilor", a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Asiguratul OMNIASIG care cumpără acest produs are posibilitatea de a alege acoperirea All Risks, pentru toate riscurile, sau una din cele 7 variante cu acoperire punctuală. În același timp, asiguratul beneficiază de o protecție dublă integrată (asigurare completă și Asistență Rutieră), de o teritorialitate extinsă, facilități de plată, posibilitatea anunțării producerii unui eveniment asigurat la Call Centr-ul OMNIASIG.

"OMNIASIG este singura companie de asigurări care deține în portofoliul său acest produs cu o acoperire atât de extinsă, care pe lângă elementele de noutate, păstrează componente ale unei polițe CASCO cu care asigurații sunt deja familiarizați, cum este Asistenta Rutieră în țară și în străinătate, Call Center-ul cu program non-stop, pentru notificarea producerii unui eveniment si altele", a mai adaugat Mihai Tecau.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO