1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Prima etapă a Iulius Town Timişoara, în curs de finalizare. Inditex a deschis joi două noi magazine în Iulius Mall

Prima etapă de realizare a Iulius Town Timişoara, dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, cu o investiţie de peste 220 milioane de euro, se află în curs de finalizare. 

16 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Iulius Town Timişoara, din care face parte şi Iulius Mall, va reprezenta principala atracție de business şi shopping din Vestul ţării şi va include o suprafaţă totală de retail de aproximativ 120.000 mp.

Proiectul va fi realizat în două faze, iar prima sa etapă, aflată în curs de finalizare, va include 450 de magazine, branduri noi, un concept nou de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, 100.000 mp de spaţii de birouri clasa A, săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, un tunel auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

De asemenea, grupul Inditex, cel mai mare retailer de fashion din lume, a deschis joi, în Iulius Mall, două magazine, respectiv Zara Home și Oysho.

Totodată, cele cinci magazine din Iulius Mall Timişoara ale retailerului Inditex, respectiv Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius, au fost modernizate şi extinse, o parte dublându-şi suprafaţa. Printre acestea se află noul magazin Zara, care se desfăşoară pe aproximativ 3.900 mp şi este dispus pe două niveluri. În total, cele șapte magazine ocupă o suprafață de 8.000 mp în ansamblul mixt Iulius Town, de peste două ori mai mare decât cea pe care o ocupa înainte grupul Inditex.

"Ne bucură faptul că, pe măsură ce înaintăm cu dezvoltarea ansamblului Iulius Town, putem să le oferim clienţilor noştri acces la noi branduri. Zara Home și Oysho își vor face loc, cu siguranță, pe lista magazinelor preferate, replicând succesul pe care aceste branduri le au în România și în toată lumea. Ne onorează parteneriatul cu grupul Inditex, care, astăzi, se extinde prin noile inaugurări de la Timișoara", a spus Oana Diaconescu, head of leasing al companiei IULIUS.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO