Prima etapă a modernizării Liberty Center, finalizată în urma unei investiţii de 400.000 euro

Prima fază a procesului de modernizare a spațiilor comune din centrul comercial Liberty Center, deținut de vehicule de investiții ale Alpha Bank, Bank of Cyprus și Eurobank, a fost finalizată în urma unei investiții de 400.000 euro odată cu deschiderea celui mai mare supermarket Auchan din România, pe o suprafață de 3.600 metrei pătrați.
Răzvan Zamfir - mie, 02 oct. 2019, 11:47
Prima etapă a modernizării Liberty Center, finalizată în urma unei investiţii de 400.000 euro

Lucrările de modernizare au constat în îmbunătățirea aspectului general al centrului comercial cu accent pe suprafețele comune, oferind un aer proaspăt clădirii.

„Odată cu deschiderea supermarketului Auchan, în luna septembrie, am finalizat și prima parte a lucrărilor de modernizare. Treptat, prin măsurile strategice pe care le implementăm, transformăm centrul comercial într-o destinație adaptată nevoilor și standardelor consumatorilor din zonă. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, căutăm cele mai bune soluții astfel că spațiul ocupat de Happy Gym a fost preluat de cel mai mare operator autohton de centre de fitness – Stay Fit și de asemenea avem în amenajare, la etajul 1, 1.000 mp pentru servicii medicale. Astfel, gradul de ocupare a Liberty Center, reprezentând contracte semnate, a ajuns în aceasă lună la 91%”, a declarat Corina Stamate, center manager JLL Romania.

Supermarketul Auchan are o suprafață de vânzare de 2.500 metri pătrați și oferă 14.000 de produse alimentare și nealimentare, adaptate nevoilor clienților, cu focus pe produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan etc.). 

Noul centru Stay Fit Gym, al șaselea din cadrul rețelei, are 1.500 de metri pătrați și cuprinde o sală de forță dotată cu cele mai noi echipamente, un studio de aerobic modern, o sală de cycling, dar și vestiare individuale și saună.

„Estimăm că centrul comercial va înregistra o creștere a traficului cu cel puțin 30% ajungând la 13.000-14.000 pers/zi, care va fi datorată deschiderii Auchan și noilor schimbări din centru. Din punct de vedere al gradului de ocupare, așteptările noastre sunt de a atinge pragul de 95% până la finele anului”, a adăugat Corina Stamate.

De la preluarea în administrare a centrului comercial, JLL a reușit să atragă noi chiriași în mall, completând gama de produse și servicii puse la dispoziție cumpărătorilor ceea ce a generat o creștere constantă a numărului de vizitatori.

Mixul de chiriași a fost adaptat astfel nevoilor cumpărătorilor din vecinătatea mall-ului, care se poziționează ca un centru de proximitate.

Liberty Center, situat în zona de sud a Bucureștiului, este administrat din anul 2017 de compania de consultanță imobiliară JLL.

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.700 metri pătrați, are peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment. Printre chiriaşii-ancoră se numără Altex, INEXTENSO, Kik, Multibrand Kenvelo – Lee Cooper – Time Out, Deichmann, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time, Colin’s sau Happy Cinema.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...