1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

News

Primăria Bucureşti demarează vineri seara reparaţii extinse la sistemul rutier în Pasajul Victoria

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) demarează vineri seara reparaţii extinse la sistemul rutier în Pasajul Victoria. Circulaţia rutieră în pasaj se va restricţiona, pe sensul de mers Iancu de Hunedoara - Nicolae Titulescu, până în dimineaţa de 6 mai. 

03 mai, 2019 | Agerpres

"Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, va demara în această noapte lucrările de reparaţii extinse la sistemul rutier în Pasajul Victoria", se arată într-un comunicat al PMB, care precizează că, în acest sens, în perioada 3 mai, ora 22.00 - 6 mai, ora 04.00, circulaţia rutieră în pasaj se va restricţiona, pe sensul de mers Iancu de Hunedoara - Nicolae Titulescu.

Lucrările sunt executate în baza acordurilor cadru de reparaţii încheiate cu Asocierea SC Strabag & Straco Grup SRL şi fac parte din programul de reparaţii ale arterelor din Capitală, demarat de Administraţia Străzilor Bucureşti în această primăvară.

"În aceasta perioadă se recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere", se mai arată în comunicat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO