1EUR = 4.7320 RON | Bucureşti 26 º

Imobiliare

Primăria Capitalei intră pe piaţa liberă de locuinţe. DGASMB, împuternicită să identifice şi să achiziţioneze imobile cu destinaţie socială

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a fost împuternicită să demareze procedurile de identificare şi achiziţionare de pe piaţa liberă a unor imobile cu destinaţie socială, conform unui proiect de hotărâre adoptat în şedinţa de miercuri a Consiliului General al Capitalei.

26 sep, 2018 | Agerpres

"În contextul în care la nivelul sectoarelor municipiului Bucureşti nu sunt dezvoltate, în mod unitar, servicii sociale care să răspundă nevoilor speciale ale cetăţenilor şi având în vedere măsurile asumate prin Strategia locală privind incluziunea socială şi reducerea sărăciei pentru perioada 2017 - 2021, strategie aprobată prin adoptarea de către CGMB a hotărârii nr. 496/31/10.2017, se impune dezvoltarea unor noi servicii sociale, în special în zonele în care acestea sunt slab reprezentate", se arată în expunerea de motive.

În favoarea proiectului este invocată "necesitatea urgentării răspunsului instituţional public la nevoile sociale ale cetăţenilor bucureşteni".

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO