1EUR = 4.7592 RON | Bucureşti 25 º

News

Primarul general interimar al Capitalei: Nu există o soluţie pentru Arena Naţională, deocamdată

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat că, pentru moment, nu există o soluţie de punere în funcţiune a Arenei Naţionale nici în cazul în care acoperişul neavizat corespunzător nu ar fi folosit.

29 ian, 2016 | Agerpres

'Deocamdată, o soluţie nu există. Domnii de la Pompieri spun că, dacă nu au acel agreement, nu pot să ia o decizie. Până atunci nu ne permitem (să punem în funcţiune Arena - n.r.)', a spus Sava, vineri, într-o emisiune la Digi24.

Întrebat dacă, totuşi, Arena Naţională ar putea fi folosită fără a pune în funcţiune acoperişul care nu are aviz, primarul a răspuns: 'Nici în condiţiile astea nu se poate folosi'.

Joi, DNA a anunţat că a deschis dosar penal cu privire la existenţa a două documente de avizare a acoperişului Arenei Naţionale, documente ce au acelaşi număr de înregistrare şi aceeaşi dată.

Răzvan Sava a precizat că, până în prezent, procurorii DNA nu au trecut pe la Primărie în acest caz. 'Până acum nu a fost nicio solicitare', a spus el.

Primarul interimar a explicat că, în 2006, când Arena Naţională a revenit Municipalităţii, 'iniţial a fost prevăzut un acoperiş fix'. 'În timp, s-a dorit să se renunţe la acoperişul fix. Pentru acest acoperiş retractabil nu s-a obţinut avizul de la pompieri', a spus el.

'Fără acel aviz de la pompieri lucrurile s-au blocat', a mai spus Sava, explicând că întreţinerea Arenei Naţionale costă municipalitatea 7 milioane de lei pe an.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO