1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

Primarul interimar al Capitalei: Avem bani pentru energie termică doar până la sfârşitul anului

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, s-a întâlnit, joi, cu vicepremierul Vasile Dîncu pentru a solicita Guvernului sprijin financiar în vederea asigurării continuităţii serviciului de alimentare cu energie termică a Bucureştiului în sezonul rece 2015-2016, precizând că sunt fonduri doar până la sfârşitul anului, potrivit Agerpres.

10 dec, 2015 | Agerpres

'Astăzi, Bucureştiul are rezerve financiare pentru a acoperi alimentarea cu energie termică a oraşului doar până la sfârşitul anului. Creditul obţinut de la Ministerul de Finanţe şi măsurile financiare luate de Primărie nu acoperă necesarul pentru buna funcţionare a sistemului centralizat de încălzire a Capitalei pentru tot sezonul rece 2015-2016. Îi mulţumesc public vicepremierului României, Vasile Dîncu, pentru deschiderea la dialog şi pentru implicarea în soluţionarea problemelor Bucureştiului', a declarat Răzvan Sava, conform unui comunicat de presă transmis AGERPRES de PMB.

La întâlnire, Sava a solicitat sprijin financiar din fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului pentru a acoperi diferenţele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic al Capitalei, necesar în sezonul rece 2015-2016.

Vicepremierul Vasile Dîncu a dat asigurări bucureştenilor că Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, împreună cu Primăria Generală vor căuta soluţii pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu agent termic al Capitalei, arată sursa citată.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO