1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

Primarul Radu Mazăre, la DNA

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat de procurori.

16 mar, 2015 | Agerpres

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat de procurori.

'Astăzi am fost chemat în reclamaţia pe care mi-a făcut-o ANI şi domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamaţie similară în 2009, a fost anchetată, atunci au spus că totul e în regulă, acum, probabil pe aceeaşi reclamaţie, vor fi aduse alte acuzaţii. (...) Are legătură cu faptul că TV Neptun şi ziarul Telegraf au câştigat nişte licitaţii, la ele fiind acţionar Strutinsky şi eu sunt acţionar cu Strutinsky la Hotelul Flora', a afirmat Radu Mazăre, la intrare în sediul DNA, acesta având asupra sa o geantă.

Întrebat ce face cu bagajul, edilul Constanţei a spus că e pregătit pentru orice. 'Sunt de zece ani pregătit pentru orice. (...) În viaţă e bine să fii pregătit pentru orice', a susţinut el.

Referitor la faptul că la DNA se află şi şeful ANI, Radu Mazăre a arătat: 'Eu ştiu ceva ce m-a învăţat viaţa. În viaţă dacă faci bine, bine primeşte, dacă faci rău, rău primeşti. Eu am făcut numai bine'.

Mazăre a spus, în glumă, că arestului Capitalei i se mai zice acum ''beciul domnesc'', având în vedere ''lumea bună'' aflată aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO