1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

News

Primarul Sectorului 5 critică Termoenergetica: Mii de cetăţeni, fără apă caldă şi căldură

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a criticat vineri faptul că mii de bucureşteni din această zonă administrativă au rămas în ultimele zile fără apă caldă şi căldură, iar Compania Municipală Termoenergetica nu răspunde solicitărilor legate de termenul în care va fi soluţionată avaria.

17 ian, 2020 | Agerpres

"Deja e prea mult! Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (ex RADET) îşi bate joc de cetăţenii Sectorului 5, nerăspunzând nici solicitărilor acestora şi nici insistenţelor repetate ale Primăriei Sectorului 5 de a comunica termenul în care va fi soluţionată avaria care lasă, de câteva zile, mii de cetăţeni din Sectorul 5 fără căldură şi fără apă caldă. Şi aceasta în contextul în care suntem în pericol ca, de luni, să fie întrerupte cursurile în trei unităţi de învăţământ (Liceul Teoretic 'Ştefan Odobleja', Şcoala Gimnazială 'Mircea Sântimbreanu' şi Grădiniţa nr.185), din cauza lipsei căldurii. Sunt mii de sesizări de la cetăţenii nemulţumiţi, adresate de aceştia direct Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, cât şi, spre informare şi ajutor, Primăriei Sectorului 5. Toate au rămas fără răspuns", a scris primarul, pe Facebook.

Edilul a ataşat o adresă transmisă joi Companiei Municipale Energetica în care se arată că peste 120 de asociaţii de proprietari au semnalat deficienţe în furnizarea apei calde şi a agentului termic. Într-o nouă adresă, transmisă vineri, se arată că sunt afectaţi cetăţeni de pe 17 străzi, printre care Mărgeanului, Dumbrava Nouă, Calea Rahovei, Progresului, Sălaj, Calea Ferentari, Şoseaua Alexandriei. La nivelul întregului sector apa caldă şi căldura sunt livrate sub parametri, se menţionează în document.

"Chiar dacă ştiu că nu este de competenţa primăriei de sector, oameni şi-au exprimat dorinţa ca Primăria Sectorului 5 să centralizeze sesizările lor şi să le comunice companiei dumneavoastră, în speranţa că poate, de această dată, vor fi şi luate în seamă. În consecinţă, vă solicităm să adoptaţi de îndată toate măsurile pentru remedierea avariei existente, urgentând terminarea lucrărilor de reparaţii pe care aţi anunţat iniţial că le veţi finaliza încă de acum trei zile. Totodată, vă reamintim că, pentru o comunicare eficientă şi promptă cu cetăţenii, este necesar şi chiar impus de legislaţia în vigoare să ne furnizaţi un răspuns la adresele pe care vi le-am înaintat, în numele locuitorilor Sectorului 5, nevoiţi să se spele în lighean şi să îngheţe de frig în case", a mai transmis administraţia locală.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO