Prime Kapital, companie fondată de Martin Slabbert şi Victor Semionov, a început construcţia proiectului rezidenţial Marmura Residence

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a început lucrările de construcție pentru Marmura Residence, proiect rezidențial cu 465 de apartamente, din cartierul Bucureștii Noi. Construcția proiectului se va finaliza în trimestrul trei din 2021.
Economica.net - mar, 28 ian. 2020, 09:03
Prime Kapital,  companie fondată de Martin Slabbert şi Victor Semionov, a început construcţia proiectului rezidenţial Marmura Residence

Marmura Residence e amplasat în apropierea stației de metrou Jiului și a noului pol de birouri din zona Expoziției.

Proiectul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplex-uri și 509 locuri subterane de parcare. Marmura Residence are o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 mp de spații verzi și terase, 1.700 de mp de spații de retail și servicii, precum și o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți.

 „Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureștii Noi și o redăm comunității. Proiectul prevede investiții în zone verzi publice, spații atractive de socializare, mobilier stradal și o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei, care va fi donată  administrației publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern și vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Valoarea proiectului depășește 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, fondat de Martin Slabbert, fostul CEO al NEPI Rockastle și Victor Semionov, și el fost fondator al fondului sud african.

Prime Kapital dezvoltă, în parteneriat cu Mas RE, și proiectul rezidențial Avalon Estate, care include 746 de apartamente, și mai multe proiecte imobiliare, printre care giganții Silk District din Iași, de 200 de milioane de euro, care include birouri cu o suprafață de aproximativ 100.000 mp și 2.500 de apartamente, dar și 11.700 mp de spații de retail, un hotel de patru stele cu 160 de camere, o clinică de 1.500 mp, servicii, parcuri, zone de agrement și de relaxare, o grădiniță sală de fitness și piscină.

Compania derulează investiții și pentru extinderea și modernizarea fostului parc comercial Era Shopping Center din Iași, rebranduit în Mall Moldova, care va deveni cel unul dintre cele mai mari malluri din România, cu o suprafață de 100.000 mp, dar și un mall de 35.000 mp în Târgoviște pe locul ocupat acum de unitatea militară unde au fost condamnați la moarte și împușcați pe 25 decembrie 1989 Nicolae și Elena Ceaușescu.

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...