1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

IT&C

Primele imagini cu prototipul Huawei Nexus

În luna mai, vorbeam despre parteneriatul Google cu Huawei şi LG pentru două noi dispozitive Nexus. Acum avem şi primele imagini cu viitorul dispozitiv Nexus, produs de Huawei.

 

07 aug, 2015 | www.noobz.ro

Potrivit Noobz.ro, este vorba despre un video, care vine de la Steve Hemmerstoffer, cel care a avut un succes destul de mare în furnizarea informaţiilor despre smartphone-urile care nu au fost lansate încă.

Dacă ne luăm după designul de până acum a dispozitivelor, Huawei Nexus se încadrează în designul producătorului chinez, dar nu pare a avea un spate mat, cum este Ascend Mate 7 şi Huawei Honor 7.

Una din funcţiile viitorului sistem de operare Android M, de la Google, este supportul nativ al senzorului de amprentă, iar Huawei Nexus are un asemenea senzor pe spate, imediat sub camera foto.

Camera este similară cu cea de pe Nexus 5 şi nu are un design întâlnit în mod normal la dispozitivele produse de Huawei.

Huawei Nexus va avea display Quad HD şi procesor Snapdragon 820LG Nexus va avea un display mai mic şi un procesor octa-core, cu 2GB sau 3GB RAM şi o cameră de 13 megapixeli, întocmai ca cea de pe Nexus 6 şi Motorola Moto G.

Vezi pe Noobz.ro video-ul cu primele imagini Huawei Nexus. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO