1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Primii bani pentru Autostrada Comarnic – Braşov: Alpenside a emis factură de 14,5 milioane de lei

Asocierea Alpenside – Specialist Consulting a emis prima factură către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru lucrări la tronsonul Râşnov – Cristian din Autostrada Comarnic – Braşov.

21 iul, 2019 | | ECONOMICA.net

Factura de 14,5 milioane de lei a fost înregistrată la CNAIR pe 16 iulie 2019, conform datelor din Registrul Operaţiunilor Generatoare de Obligaţii de Plată (ROGOP).

Potrivit legii, CNAIR are la dispoziţie 60 de zile pentru achitarea acestei facturi. Însă, conform practicilor din ultima perioadă, plăţile pentru autostrăzi se efectuează mai repede, chiar şi până în 30 de zile de la emiterea facturilor.

Lucrările la lotul Râşnov – Cristian au început oficial pe 20 mai 2019, în prezenţa premierului Viorica Dăncilă şi a ministrului Transporturilor Răzvan Cuc (galerie foto).

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) a fost semnat în toamna lui 2017 cu Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, pentru suma de 118 milioane de lei.

Conform estimărilor din 2017, acest sector de autostradă trebuia finalizat în 2019, însă noul termen menţionat pe site-ul CNAIR este aprilie 2020.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO