1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Extern

Primul cinematograf 4D din SUA va fi inaugurat la Los Angeles

- Compania sud-coreeană CJ 4DPlex inaugurează joi în Los Angeles prima sală de cinema 4D din SUA, un sistem care încorporează efecte speciale de mişcare şi ambientale la experienţa vizuală de trei dimensiuni, informează joi agenţia EFE.

26 iun, 2014 | Agerpres

Inaugurarea va avea loc la complexul Regal Cinemas din L.A. Live, din Downtown Los Angeles, potrivit paginii web a cinematografului unde se va proiecta 'Transformers: Age of Extinction'. Conceptul 4D nu este nou şi în ultimii ani a fost testat în numeroase parcuri de atracţii, însă CJ 4DPlex şi-a propus să perfecţioneze tehnica ce include mişcarea scaunelor pentru a însoţi acţiunea de pe marele ecran, sau diferite arome pentru a însoţi fenomene ca ploaia, vânt, ceaţă sau lumină.

Milioane de spectatori au experimentat această tehnologie în aproximativ 20 de ţări, printre care s-au numărat Brazilia, Chile, Columbia, Mexic, Peru şi multe altele din Europa şi Asia. Se preconizează ca în 2015 tehnologia 4D să fie prezentă în 300 de cinematografe din toată lumea.

Până în prezent au fost difuzate în 4D filme precum 'Captain America: The Winter Soldier', 'Noah', 'Need for Speed', 'Maleficent', 'How to Train Your Dragon 2' şi se aşteaptă în curând 'Dawn of the Planet of the Apes'.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO