1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

Imobiliare

Principalele temeri ale angajaţilor din birourile româneşti: utilizarea grupurilor sanitare şi drumul către birou şi înapoi spre casă

Studiul 'Back to the Office' al furnizorului de spații de lucru flexibile Mindspace a descoperit că principala îngrijorare referitoare la revenirea în spațiile de lucru în timpul pandemiei de COVID-19 este utilizarea grupurilor sanitare, urmată de temerea legată de colegii care nu iau în serios distanțarea socială. În România, când vine vorba despre întoarcerea la birou, utilizarea grupurilor sanitare este de asemenea o grijă principală (35,3%), aceasta situându-se la același nivel cu drumul către birou și înapoi spre casă (35,3%).

14 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Rezultatele obținute în urma studiului au reprezentat baza pentru o serie importantă de măsuri de siguranță, dar și pentru cel mai nou proiect creativ al companiei, ‘Can’t Touch This’ - o serie de fotografii care ilustrează sentimentul de anxietate și dorința de revenire la birou ale oamenilor.

Pentru a atenua temerile și sentimentele de restricție, Mindspace se implică în două inițiative majore ale industriei - WORC, un consiliu pentru operatorii de spații de lucru și Safe Spaces. Scopul acestor inițiative este de a oferi sprijin și acces la educație pentru a asigura sănătatea și siguranța celor care muncesc în birouri. În plus, compania a dezvoltat și un nou standard de operațiuni pentru cele 31 de locații, plecând de la regulile fiecărei țări unde aceasta operează.

„Pentru că activăm pe piețe în care oamenii s-au întors deja la locul de muncă, știm că aceste practici au adus un sentiment de siguranță în rândul membrilor noștri și au jucat un rol important în accelerarea ritmului de revenire în birou”, declară Dan Zakai, CEO Mindspace. „Suntem încrezători că această abordare va avea efecte similare și în locațiile noastre de pe piețele care revin la birou în săptămânile următoare.”

Flexibilitatea oferită de Mindspace va ajuta compania să vină în sprijinul angajaților și să facă față noilor provocări. De exemplu, pentru a ajuta companiile să identifice modalități prin care își pot atinge obiectivele, Mindspace oferă instrumente precum 'Mindpass', un card de acces pentru birouri sau etaje private, personalizat pentru nevoile fiecărei companii, valabil pentru o singură zi.

„Am descoperit că flexibilitatea totală a spațiilor de lucru, atât din punct de vedere al spațiului fizic, cât și din punct de vedere financiar, este apreciată în mod special de membrii noștri, iar acest lucru ne permite să venim cu soluții pentru acele companii care doresc să revină treptat la birou”, adaugă Zakai. „Acest nivel de flexibilitate va fi esențial pentru a asigura continuitatea business-ului în lunile viitoare.”

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO