1EUR = 4.8316 RON | Bucureşti 33 º

Extern

Problemele continuă la British Airways. Perturbări în programul zborurilor de pe Heathrow

Conducerea aeroportului londonez Heathrow a anunţat luni dimineaţă că se înregistrează în continuare unele perturbări în programul curselor British Airways (BA), după defecţiunea în sistemul informatic produsă în weekend şi care a blocat pe aeroporturi mii de pasageri, relatează Reuters citat de News.ro.

29 mai, 2017 | News.ro

Compania a anunţat pe Twitter că zborurile sale vor decola şi ateriza normal luni pe aeroportul Gatwick, în timp ce pe Heathrow intenţionează să opereze conform programului în cazul zborurilor lungi, dar şi pentru o mare parte din zborurile scurte, scrie News.ro.

Compania a reluat duminică zborurile de pe cele mai mari două aeroporturi din ţară, dar sute de pasageri au aşteptat încă ore bune pe Heathrow.

“Am mobilizat colegi suplimentari la Heathrow, pentru a ajuta pasagerii din terminale şi pentru a le oferi apă şi snack-uri”, a anunţat conducerea aeroportului într-un comunicat publicat pe Twitter.

Anterior, aeroportul a anunţat că sunt aşteptate noi întârzieri şi chiar anulări de zboruri şi a îndemnat pasagerii să nu se prezinte la check-in dacă nu au primit confirmare că au zborul asigurat.

Sâmbătă, British Airways a anulat toate zborurile de pe Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa, dar şi de pe Gatwick, după ce o defecţiune IT a blocat sistemele din toată lumea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO