1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

News

Procurorul general Augustin Lazăr, despre Hexi Pharma: Prejudiciul nu este foarte uşor să fie stabilit

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, că prejudiciul în dosarul Hexi Pharma 'nu este foarte uşor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfăşurată de firmele respective'.

24 iun, 2016 | Agerpres

Aflat la Alba Iulia cu prilejul celui de-al XXX-lea Congres General al Uniunii Avocaţilor Europeni, procurorul general al României a declarat presei că cercetările sunt în curs şi se fac evaluări ale documentelor care au fost ridicate. Lazăr a menţionat că pe rolul Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General sunt două dosare legate de Dan Condrea.

'Cercetările sunt în curs, se fac evaluări de documente care au fost ridicate. De asemenea se efectuează în continuare percheziţii informatice asupra suporturilor informatice care au fost ridicate şi ancheta progresează pentru a evalua amploarea prejudiciului. Se evaluează prejudiciul care desigur că nu este foarte uşor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfăşurată de firmele respective', a declarat Augustin Lazăr.

La mijlocul lunii trecute, Parchetul General a anunţat că Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO