1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Finanţe şi bănci

Profitul Libra Internet Bank a crescut de cinci ori în I semestru, până la 8,5 milioane lei

Libra Internet Bank a înregistrat, în primul semestru din 2014, un profit net de 8,5 milioane lei, de aproape cinci ori mai mare faţă de cel din perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat al băncii.

06 aug, 2014 | Agerpres

'Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când profitul înregistrat la jumătatea anului a fost de 1,7 milioane lei, am reuşit în 2014 majorarea acestuia de aproape cinci ori, urmând o strategie de creştere bazată pe o politică de piaţă echilibrată şi controlul cheltuielilor, continuând să mizăm pe viteza în operaţiuni şi tehnologie', a declarat preşedintele băncii, Emil Bituleanu.

În primele şase luni ale acestui an, Libra Internet Bank a continuat să îşi îmbunătăţească indicatorii. Astfel au fost majorate activele nete cu 10,9%, până la 1,33 miliarde lei, soldul creditelor a crescut cu 20,8%, iar rata neperformantelor a continuat să scadă, ajungând la 12,59%, mult sub media sistemului bancar.

Libra Internet Bank are o reţea de 35 de sucursale la nivel naţional şi se adresează preponderent clienţilor din segmentele IMM, corporate, profesii liberale şi agricultura.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO