Program prelungit de lucru în ianuarie la Directiile de taxe si impozite din Sectoarele 2, 3 si 6

Programul de lucru la ghiseele Directiilor de impozite si taxe din Sectoarele 2, 3 si 6 va fi prelungit în ianuarie, data fiind recuperarea zilelor libere acordate pe 24 si 31 decembrie 2018, potrivit autoritatilor locale.
Economica.net - vin, 04 ian. 2019, 07:50
Program prelungit de lucru în ianuarie la Directiile de taxe si impozite din Sectoarele 2, 3 si 6

* Primaria Sectorului 2 a precizat, joi, pentru AGERPRES, ca programul de lucru la ghiseele Directiei Venituri Buget Local (DVBL) este prelungit cu câte o ora în fiecare zi, în intervalul 3 – 25 ianuarie, mentionând ca 24 ianuarie este zi libera.

Conform sursei citate, programul prelungit este urmatorul: luni, miercuri, joi si vineri – între orele 8,30 si 15,30, iar marti – în intervalele 8,30 – 15,30, respectiv 16,30 – 18,30.

Primaria precizeaza ca pune la dispozitia contribuabililor mai multe modalitati de plata a impozitelor si taxelor locale: în numerar, prin cele 83 de ghisee informatizate ale oficiilor postale situate pe raza municipiului Bucuresti; prin mandat postal; prin intermediul serviciului Westaco Express, implementat în statiile de benzina OMV din toata tara; prin banci, cu ordin de plata, utilizând sistemele electronice de plati ale acestora (internet banking, home banking etc.); plata online, cu card bancar, prin sistemul propriu de plati electronice, accesând site-ul DVBL sector 2 www.impozitelocale2.ro.

În sediile DVBL Sector 2 au fost montate POS-uri pentru a crea posibilitatea contribuabililor care detin carduri de debit de orice fel sa efectueze plati utilizând acest instrument de plata.

O alta modalitate de a achita taxele si impozitele locale este cea online, cu card bancar, prin Sistemul National Electronic de Plati, accesând site-ul www.ghiseul.ro, a adaugat sursa citata.

* Programul de lucru la ghiseele Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale (DGITL) Sector 3 este prelungit în perioada 3 – 25 ianuarie, 24 ianuarie fiind zi libera, au aratat, pentru AGERPRES, reprezentantii Primariei.

Programul prelungit este în zilele de luni, marti si miercuri, când intervalul de lucru cu publicul este 8,30 – 17,30. Joi si vineri este program normal de lucru (joi, între orele 8,30 – 18,30, iar vineri – între 8,30 si 16,30).

Potrivit DGITL Sector 3, impozitele si taxele locale pot fi achitate în urmatoarele modalitati: în numerar – la una dintre casieriile Directiei de Impozite si Taxe Locale de sector, la oficiile postale din Bucuresti care încaseaza taxe si impozite pentru DGITL Sector 3 sau la oficiile CEC de pe raza Sectorului 3; plata prin card bancar, apelând la una dintre casieriile DGITL Sector 3; cu ordin de plata, prin banca unde contribuabilul are cont deschis; prin ghiseul.ro (Sistemul National Electronic de Plata Online cu cardul bancar).

* Primaria Sectorului 6 a anuntat, joi, printr-un comunicat, ca programul la ghiseele Directiei de taxe si impozite este prelungit toata luna ianuarie.

Conform sursei citate, la Centrul nr. 5, situat pe bd. Drumul Taberei nr. 40, programul din ianuarie este de luni pâna joi între orele 7,00 – 21,00, vineri – între 7,00 si 19,00, iar sâmbata în intervalul 9,00 – 14,00.

La sediile centrelor din bd. Drumul Taberei nr. 18 (Orizont), sos. Virtutii nr. 1-3, Calea Giulesti nr. 125, programul prelungit este luni, marti si joi, în intervalul orar 8,30 – 17,30, miercuri – între orele 8,30 si 18,30, iar vineri – între 8,30 si 16,30.

„Înca de la primele ore ale diminetii de astazi, 3 ianuarie 2019, contribuabilii Sectorului 6 s-au prezentat la ghiseele Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 6 pentru a-si achita obligatiile fiscale pe anul curent. Reprezentantii centrului din soseaua Virtutii, cel mai aglomerat, le-au servit ceai cald celor care s-au asezat la rând si i-au directionat si catre celelalte centre din sector”, se arata în comunicatul Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, pentru aceasta zona, taxele pot fi achitate online, pe www.ghiseul.ro, prin infochioscurile amplasate în marile centre comerciale din sector sau la sediile centrelor DGITL.

Pâna pe 31 martie se acorda persoanelor fizice bonificatia de 10% pentru achitarea integrala a impozitelor pentru cladiri, terenuri si mijloace de transport, a adaugat Primaria Sectorului 6.

Te-ar mai putea interesa și
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila, distribuitorul pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, a finalizat tranzacția pentru achiziționarea a 100% din părțile sociale ale companiilor Parmafood......
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași (ATB) vrea să își crească productivitatea cu 25% până în 2030 cu ajutorul accelerării procesului ...
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență ...
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig ...