1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 13 º

Finanţe şi bănci

Proiectele bugetului de stat şi al asigurărilor sociale pe 2018, adoptate pe articole de Parlament

Proiectul bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe 2018 au fost adoptate joi, pe articole, în plenul comun al Parlamentului, urmând ca vineri, la ora 12,00, să se dea votul final.

21 dec, 2017 | Agerpres

Au fost aprobate bugetele pentru toţi ordonatorii de credite, printre aceştia numărându-se Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, Ministerul Apelor şi Pădurii, Ministerul Cercetării şi Inovării Ministerul Românilor de Pretutindeni, Ministerul Turismului, Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul.

La bugetul Ministerului Energiei a fost admis un amendament privind alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru un program de cercetare în domeniul nuclear.

Au mai fost votate, printre altele, pe articole bugetele pe anul 2018 pentru Academia Română, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, Oficiul Naţional de Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor, Societatea Română de Radiodifuziune, Societatea Română de Televiziune, Agerpres.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO