1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Proiectul bugetului de stat va fi finalizat vineri de Ministerul Finanţelor şi depus la Guvern - surse

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016 va fi finalizat vineri de către Ministerul Finanţelor, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale, însă acesta nu va fi făcut public, ci depus la Guvern pentru a fi consultat de noul Cabinet.

11 noi, 2015 | Mediafax

Potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, proiectul de buget este aproape finalizat, urmând ca Ministerul Finanţelor să îl avizeze vineri. Bugetul pe anul viitor, în varianta concepută de ministrul demisionar Eugen Teodorovici, prevedere creşteri pentru domeniile Educaţiei şi Sănătăţii, potrivit surselor citate, dar şi sume de aproximativ 3 miliarde de lei pentru proiectele Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Aproximativ 13 miliarde de lei sunt prevăzuţi pentru finalizare unor proiecte, în jur de 4500, începute în anii 2007-2008.

Pe de altă parte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după discuţiile de miercuri seara cu premierul desemnat, Dacian Cioloş, că i-a cerut ministrului de Finanţe să nu facă public proiectul de buget, ci doar să îl depună la Guvern pentru a putea fi consultat de către noul Cabinet.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO