1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Finanţe şi bănci

Proiectul de modificare a OUG 114, asumat de Ministerul Finanțelor, e "semnat" de Gheorghe Gherghina din BNR

Noul proiect de act normativ care modifică controversata Ordonanță 114/2014 care a suprataxat mediul de afaceri este un document creat marți, 26 martie, de Gheorghe Gherghina, membru în Consiliul de Administrație al BNR și modificat apoi de Mihaela-Gabi Ene, director general adjunct al direcției generale de trezorerie din Ministerul de Finanțe, scrie Hotnews.ro. Informațiile apar în metadatele proiectului publicat marți seara pe site-ul Ministerului de Finanțe.

27 mar, 2019 | ECONOMICA.net

La semnătura electronică a documentului postat de Ministerul Finanțelor pe site-ul propriu apare numele lui Gheorghe Gherghina, fost director în minister și actual membru în Consiliul de Administrație al BNR. Banca Națională a fost unul dintre marii adversari ai OUG 114, despre care a spus că va afecta grav sistemul bancar.

Documentul care conține noul proiect de OUG care modifică controversata Ordonanță a lăcomiei a fost creat de Gheorghe Gherghina, marți, 26 martie, la ora 15:06, și modificat apoi imediat de Mihaela-Gabi Ene, director general adjunct al direcției generale de trezorerie din Ministerul de Finanțe.

Gheorghe Gherghina a fost secretar de stat în Ministerul de Finanțe, coordonator al direcţiilor de buget, trezorerie şi contabilitate publică în perioada ianuarie 2009-iulie 2014, în prezent fiind membru în Consiliul de Administrație al Băncii Naționale a României (BNR).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO