1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Proiectul rezidenţial cu 1.000 de apartamente al mamei lui Cristi Borcea va intra la aprobare în şedinţa de Consiliu General

Mama fostului acționar de la Dinamo, Cristian Borcea, în parteneriat cu doi oameni de afaceri români, vrea să dezvolte pe un teren de 26.000 mp din zona Tei-Toboc, în apropiere de lacul Tei, un proiect rezidențial care va include blocuri de 14 etaje cu circa 1.000 de apartamente. Proiectul, care va valora circa 200 de milioane de euro, a intra în Consiliul General al Municipiului București pentru aprobare. 

02 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

Proiectul va avea, conform documentelor studiate de Economica.net un POT de 45% și un CUT de 3,6. Înălțimea maximă a blocurilor ce vor fi dezvoltate va fi de 52,6 metri și două subsoluri destinate, probabil, parcărilor.

Mama lui Cristian Borcea s-a asociat în proiect cu familia oamenilor de afaceri Violeta și Daniel Călin pentru dezvoltarea proiectului de 200 de milioane de euro.

Potrivit Primăriei Capitalei, în luna aprilie a acestui an a fost eliberat certificatul de urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal în vederea construirii unui ansamblu de locuinţe colective cu funcţiuni complementare, cererea fiind adresată de Violeta Călin şi Elena Borcea.

Potrivit proiectului depus, pe teren vor fi construite două blocuri cu 2 niveluri în subteran, parter şi 14 etaje, cu o înălţime maximă de 52,6 metri.

Suprafaţa desfăşurată a apartamentelor va fi de aproape 80.000 mp, suficient pentru circa 1.000 de unități, cu o valoare de piaţă de circa 200 milioane de euro, având în vedere amplasarea proiectelului într-o zonă unde metrul pătrat construit costă în jur de 2.000 de euro.

În luna ianuarie au fost înregistrate creşteri în regiunile de dezvoltare: Bucureşti-Ilfov (+130 autorizaţii), Nord-Vest şi Nord-Est (+124 fiecare) şi Sud-Vest Oltenia (+45), iar scăderi în Centru (-24 autorizaţii), Sud-Est (-13), Sud-Muntenia (-8) şi Vest (-1).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO